ALLURA

Dit is zo’n moment waarop alles klopt, het ontbijt, de ochtendzon, de muziek… en de vloer: Allura PVC stroken in visgraat gelegd. Niet van echt te onderscheiden, zó natuurgetrouw. Vergeet ook het comfort niet. En de praktische kant. Allura is in alles een zorgeloze vloer, ook wat duurzaamheid betreft. De Allura collectie bestaat uit dertig verschillende dessins: hout en steen. Alle dertig zijn ze verkrijgbaar in stroken & tegels en in Click; een systeem dat je ook perfect zelf strak kunt leggen. Dus als je nu voor de keuze staat voor een vloer die zowel prachtig als praktisch is, is dit het moment. Love Life Allura.

 

allura click
love life

 

Allura Click geeft je de keuze uit verschillende plankmaten, maar het handige clicksysteem maakt het mogelijk deze eventueel zelf te leggen. De oersterke verbinding zorgt voor een strak maatvast resultaat. Bovendien kun je een compleet eigen ontwerp leggen. Geef je fantasie alle ruimte.

Elke plank en tegel heeft een natuurlijk & mat reliëf wat een authentieke steen- of houtlook geeft. En vanwege de 0,4 slijtlaag is de vloer geschikt voor elke ruimte in het huis.

 

Allura Click is verkrijgbaar in tegels van 60 x 31,7 cm en planken van 121,2 x 18,7 cm & 150,5 x 23,7 cm.

 

 

www.forbo-flooring.nl
www.lovelife-forbo.nl

Astrid Steelink

 

Marmoleum®, Novilon® en Allura; net zo gek op het leven als jij. Mooie, eerlijke en planet friendly vloeren die tegen een stootje kunnen en waarop je alle mooie momenten thuis kunt vieren. De Inspiration Tour creëert met onze vloeren binnen uw interieur de juiste woonsfeer die u het liefste ziet en past binnen uw eigen stijl. Daar worden we blij van. Love Life.

 

Astrid Steelink
Sector Manager Residential
Forbo Flooring Systems