Inspiration Tour interieurontwerpen
voor zakelijke markt

Door het grote succes van de Inspiration Tour dagen op locatie voor de consumentenmarkt krijgen we steeds vaker de vraag om bij bedrijven langs te komen om het kantoor, retail en/of horeca ruimtes te voorzien van één van onze innovatieve ontwerpen. Waarbij we zorgen dat het ontwerp volledig aansluit binnen de identiteit van het bedrijf. Een goed interieurconcept gaat namelijk verder dan alleen een ontwerp.

 

Een goede communicatie tussen de ontwerper en de opdrachtgever is van essentieel belang om tot een helder en functioneel ontwerpplan te komen, waarbij alle fases worden doorlopen en waarbij uiteindelijk iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Dit resulteert tot een beter werkklimaat waardoor er beter wordt gepresteerd.

 

Binnen het stappenplan, welke speciaal is ontwikkeld voor de zakelijke markt, wordt het ontwerptraject opgedeeld in verschillende fases waarbij het mogelijk is om aan te geven welke stappen wel of niet genomen dienen te worden. Op deze manier werken we kostenbesparend en zetten we alleen de stappen die nodig zijn.

Het stappenplan is inzetbaar binnen:

Kantoor inrichting:

Het is bewezen dat wanneer werknemers zich prettig voelen binnen hun werkomgeving, er beter wordt gepresteerd.

Retail inrichting:

De uitstraling van het pand hoort de sfeer van de onderneming te weerspiegelen.

Horeca inrichting:

De sfeer is de eerste confrontatie van een klant en is daarmee het visitekaartje van de ondernemer.

Re-styling trajecten:

Het is niet altijd nodig om een totaal nieuw interieur aan te schaffen, door middel van het hergebruik en de juiste kleuren en materialen komen we tot innovatieve oplossingen.

Inmiddels hebben we binnen het hoofdkantoor van Het Nederlands Rode Kruis, Nationale Nederlanden, Shell, ABN Amro, en de nieuwe showroom van het tapijt merk Desso geholpen met een nieuw interieurplan voor diverse ruimtes.

 

Wij vinden het een uitdaging om de identiteit van de onderneming te vertalen naar een inspirerende omgeving. Onze interieurs bieden je een meerwaarde aan beleving van een ruimte, waarbij de gebruikskwaliteit van groot belang is. Heb je advies nodig, tijdens een vrijblijvend oriënterend gesprek bespreken we de mogelijkheden.

 

Interesse? Neem contact met ons op.