BRUYNZEEL

Bruynzeel snapt waar jouw leven om draait

 

Bruynzeel bestaat al sinds 1897, deze lange historie heeft de bijbehorende kennis en ervaring opgeleverd. Bruynzeel snapt waar jouw leven om draait, wat belangrijk is, en waar een goed product aan moet voldoen. Een product van Bruynzeel is onderdeel van je leven. Het is ontworpen en geproduceerd voor het leven van alledag—maar zeker niet alledaags. Bruynzeel levert producten in de categorieën sanitair, deuren en vloeren. Bij deze producten is nagedacht over slimme oplossingen, functionaliteit en kwaliteit. Kwaliteit is een begrip waar bij Bruynzeel op een zorgvuldige manier invulling aan wordt gegeven. Een Bruynzeel product is ontworpen en geproduceerd om bestand te zijn tegen het alles wat het leven met zich mee brengt.

 

Een blik werpen op het nieuwste assortiment of onze materialen en toepassingen direct ervaren? Kom dan langs in het Bruynzeel Home Center. Een unieke, inspirerende en centraal gelegen showroom in Nieuwegein waar je maar liefst 1.200 m2 aan opstellingen van onze productgroepen aantreft.

 

Bruynzeel
www.bruynzeelhomeproducts.nl »

Marcel Mol
Bij Bruynzeel verdiepen we ons in mensen en denken na over wat hen bezig houdt en waar ze tegenaan lopen in hun alledaagse leven. Door constant te vernieuwen en te ontwikkelen blijven wij niet alleen koploper in kwaliteit, maar ook in design. Met de Inspiration Tour worden onze producten verwerkt in een interieur dat naadloos aansluit op jouw wensen. Goed advies over je interieur is ontzettend belangrijk, want een Bruynzeel product koop je voor het leven.

 

Marcel Mol
Commercieel Manager
Bruynzeel Home Products B. V.