Caparol bundelt decoratieve producten en technieken in overzichtsbrochure

Caparol presenteert enkele nieuwe producten en technieken voor de decoratieve afwerking van interieurs.
Tegelijkertijd verschijnt een brochure, die een overzicht biedt van alle gangbare decoratieve mogelijkheden.
Met de brochure wil Caparol architecten, interieurontwerpers en verwerkers voorzien van ideeën,
inspiratie en productkennis.

Nieuwe producten
Caparol voegt een aantal nieuwe decoratieve afwerkingen toe aan het assortiment. StuccoDecor di Perla is een spaantechniek met een opvallende metaalglinstering. Door het bijzondere effect krijgt iedere wand een unieke uitstraling.
Hoewel StuccoDecor di Perla een uitzonderlijk glad oppervlak oplevert, creëert het product door het fluweelachtige resultaat tegelijkertijd een bijna tastbaar effect. Het hoogwaardige glasvlies FantasticFleece maakte al deel uit van de Caparol-collectie, maar is helemaal vernieuwd. Het product is er nu in tien nieuwe, moderne designs. Het nieuwe Stucco Eleganza zorgt voor een oppervlak met subtiele metaaleffecten en een optisch veranderende parelmoerglans.
Uiteraard zijn diverse bekende en succesvolle producten in het assortiment gebleven. Een voorbeeld daarvan is Calcino Romantico, dat een robuuste betonuitstraling geeft.

Meerwaarde voor vastgoed
Zowel particulieren als professionele partijen krijgen steeds meer aandacht voor hoogwaardige vormgeving van het interieur. Ook in vastgoedkringen groeit het besef dat de kwaliteit van het interieur een wezenlijke bijdrage levert aan de waarde van gebouwen. Caparol heeft bij de ontwikkeling van het assortiment decoratieve producten rekening gehouden met kwaliteitseisen en functionele eisen. Zo zijn vrijwel alle producten makkelijk te verwerken en bieden veel ruimte aan ontwerpers en verwerkers voor een persoonlijke touch.

Praktisch overzicht
De nieuwe brochure bundelt vrijwel alle producten en technieken die Caparol op het gebied van decoratieve afwerkingen in huis heeft. Zowel moderne metallics, betonlooks en spaantechnieken zijn erin te vinden als diverse wandbekledingen en klassieke, meerkleurige chipsafwerkingen. Daardoor is een praktisch en overzichtelijk naslagwerk ontstaan. De brochure is gratis aan te vragen via info@caparol.nl of online te bekijken op www.caparol.nl.