CONSUMENTEN

De Inspiration Tour is er voor iedereen en past ook bij iedereen! Is je interieur voorkeur basic, industrieel, romantiek, Scandinavisch, kleurrijk, klassiek of retro een mix of heb je nog geen idee? Het maakt niet uit, voor iedereen is er keuze in overvloed. We maken graag een interieur adviesplan op maat, die aansluit bij je wensen zodat het interieur als een warme jas past en jij je echt thuis voelt. We letten er goed op dat je huis niet aanvoelt als een showroom maar een eigen karakter krijgt.

Interieur-advies-op-locatie-1

Interieuradvies op locatie

Tijdens een interieuradvies dag op locatie krijg je een individueel advies van 45 minuten waarbij je al je persoonlijke interieurwensen kenbaar kan maken. Een interieurarchitect of interieurstylist voorziet je van een inspirerend advies.

MELD JE AAN

Interieur workshop

De interieurworkshop van de Inspiration Tour is een uitgebreide workshop waarbij de focus ligt op de nieuwste trends van top merken die binnen de Inspiration Tour vertegenwoordigd zijn.

MELD JE AAN
in-company
advies van interieurstylist aan huis

Interieuradvies aan huis

Wanneer het je niet lukt om naar één van de locaties te komen biedt de Inspiration Tour de nieuwe service interieuradvies aan huis. Op een door jou gekozen tijdstip maak je een afspraak op maat en komt er een interieurstylist aan huis.

MELD JE AAN

Pluim inwisselen

Ga je je nieuwe woning inrichten of wil je je huidige interieur veranderen? Ben je op zoek naar een creatief interieurconcept dat aansluit bij de laatse trends en in harmonie is met je persoonlijke smaak?

MELD JE AAN
bc1