CORAL

Coral: een deurmat die aansluit op ieder interieur

 

Wat verwacht je van een deurmat? Dat hij vuil, zand en water van buiten tegenhoudt en voorkomt dat je vloer vies wordt of beschadigt. Er zijn veel leukere dingen te doen dan schoonmaken, toch? Maar een schoonloopmat moet niet alleen praktisch zijn, maar ook stijlvol. Gelukkig vind je binnen de Coral collectie altijd een schoonloopmat die bij jou en je interieur past.

 

Tot wel 96% van het vuil en vocht van de schoenzool blijft met Coral buiten de deur. En dat is precies wat je van een goede schoonloopmat verwacht.

 

Een deurmat met design

 

Een Coral deurmat op maat is verkrijgbaar in verschillende kleuren, texturen en designs. Neutraal, uitgesproken, effen of juist gemêleerd of gestreept.

Bekijk de collectie op:

www.lovelife-forbo.nl

Astrid Steelink

 

Marmoleum, Novilon, Allura en Coral; net zo gek op het leven als jij. Mooie, eerlijke en planet friendly vloeren die tegen een stootje kunnen en waarop je alle mooie momenten thuis kunt vieren. De Inspiration Tour creëert met onze vloeren binnen uw interieur de juiste woonsfeer die u het liefste ziet en past binnen uw eigen stijl. Daar worden we blij van. Love Life.

 

Astrid Steelink

Sector Manager Residential

Forbo Flooring Systems