CURSUS INTERIEURTEKENEN

Maak 3D interieur tekeningen die verkopen.

 

In deze intensieve cursus interieurtekenen zal je deelnemen aan een uitdagende, creatieve ervaring die enerzijds een flinke inspanning en discipline van je vergt en anderzijds grote voldoening oplevert. Je leert immers tekenen net als wij tijdens de Inspiration Tour dagen.

 

Voor wie?
Creatieve mensen die presentatieteken technieken willen leren met in het bijzonder het leren tekenen van een 3dimensionale presentatie met de topmerken welke binnen de Inspiration Tour vertegenwoordigd zijn in het achterhoofd. Het maken van een echte “Artist Impression”.

 

Het programma

 

Goed en snel tekenen is van groot belang om contact te maken met de behoefte van de consument binnen een nieuw interieur en om zijn enthousiasme te wekken. In de lesopbouw trainen we ons bewustzijn, leren we te kijken en gaan we experimenteren met nieuwe technieken. Met als uiteindelijk einddoel de “Artist Impression” die we later in aanwezigheid van de consument willen gaan maken.

 

Zelfstudie & cursusduur

 

Je werkt tijdens de cursus aan verschillende plattegronden die worden uitgewerkt in een kleurrijke presentatie. Iedere les wordt afgesloten met een zelfstudieopdracht. Het is noodzakelijk de opgegeven opdrachten voorafgaand aan de volgende les te maken om weer verder te kunnen met de nieuwe les. Ook in de les gaan we actief tekenen. Wij vragen minimaal 8 uur zelfstudie tussen 2 lessen in. De cursus bestaat uit 2 lessen van elk 4 uur en zijn voor starters en gevorderden.

Locatie, kosten en andere mogelijkheden

 

Er zijn 4 mogelijkheden om de tekencursus te volgen:

 

1. Bij ons op de studio te Den Haag, zie voor data onderstaand aanmeldformulier, je kan je individueel inschrijven.

 

De kosten zijn €.495,00 excl. btw per persoon.

 

2. Je stelt zelf een groep van 8 personen samen met collega ondernemers die ook in de woonbranche actief zijn, de data waarop de tekencursus gegeven wordt kan je zelf bepalen en we komen in overleg naar de locatie toe.

 

De kosten op basis van een groep van 8 personen zijn €.395,00 excl. btw per persoon.

De reiskosten binnen Nederland zijn gratis.

 

In beide gevallen bestaat de groepsgrootte uit maximaal 8 personen.

 

3. Je volgt de cursus samen met één of meerdere collega’s, de data waarop de tekencursus gegeven wordt kan je samen bepalen en we komen op de afgesproken data naar de winkel toe.

 

De kosten op basis van minimaal 2 personen zijn €.595,00 excl. btw per persoon.

De reiskosten binnen Nederland zijn gratis.

 

4. Volg de tekencursus individueel via Skype. Deze vorm bestaat uit 3 lessen van 2 uur. Hierbinnen zijn alle tijden mogelijk en heb je 1 op 1 contact met je tekentrainer. Je kan starten wanneer je maar wilt!

 

De kosten voor de tekencursus via Skype zijn €.595,00 excl. btw per persoon.

 

De prijzen van alle tekencursussen zijn incl. set basis materialen en hand-out.

 

 

FOTO IMPRESSIE

Meld je aan via onderstaand formulier:

 
  • Er zijn per groep 8 plaatsen beschikbaar. Wanneer je zelf een groep samenstelt van 8 personen met bijvoorbeeld woonondernemers uit de regio of via een overkoepelende retailorganisatie, dan komen we gratis naar de locatie toe en kan je gezamenlijk een eigen datum kiezen waarop de cursus gegeven wordt. We hanteren hiervoor een speciale groepsprijs. Mail ons wanneer je meer informatie wenst.
 

Verification