Author:

De Kortes Woonsfeer

IJzersterk in maatwerk, flexibiliteit en snelheid.

Onze zaak in Laren (gld) is een echt familiebedrijf. De onderneming is opgericht in 1967 door de ouders van de huidige eigenaar, Ad de Korte. Hij runt het bedrijf samen met zijn vrouw Joke en een goed team medewerkers.

Ad zit al ruim dertig jaar in het vak en Joke al ruim vijfentwintig. ‘We zijn honderd procent bij onze zaak betrokken en leren onze nieuwe klanten zo goed mogelijk kennen. Dit schept een band waardoor je prettig kan samenwerken.’

Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van uw bedrijf? Toe aan een ander interieur? De Korte's Woonsfeer adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur, zowel zakelijk als privé. In onze winkel aan de Deventerweg hebben we de mogelijkheid om u veel combinaties te kunnen laten zien. In de verschillende woon-en slaapkamers kunt u zien hoe het eindresultaat wordt. Geregeld lopen wij met verschillende stalen door het pand om de thuissituatie na te bootsen. Dit maakt het makkelijker om een keuze te maken.
Woninginrichting is een ambachtelijk vak. Of het nu gaat om het monteren van meubels, leggen van vloeren of confectie van gordijnen, alles is handwerk. Wij staan voor een eerlijk advies, daarom verdiepen onze interieuradviseurs zich altijd eerst in jouw persoonlijke woonwens. Zij vertellen je wat je van jouw nieuwe aankoop mag verwachten. Ook krijg je altijd vooraf een prijsopgave zodat je niet voor verassingen komt te staan. Wij werken daarom met eigen stoffeerders, vakmensen met zorg en liefde voor het vak. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

De Kortes Woonsfeer

Deventerweg 3
7245 AW Laren
Telefoon: 0573- 401277
Woonwinkel

Aankomende Inspiration Tour interieur adviesdagen