Author:

Den Ouden Wonen Mijdrecht

De firma Den Ouden wordt inmiddels gerund door de derde generatie. Opgericht in Kockengen maar inmiddels gevestigd in De Ronde Venen, Mijdrecht. Wij zijn gespecialiseerd woninginrichter en projectstoffeerder in breedste zin van het woord. Werkzaam vanuit het Groene Hart door heel Nederland.

In een pand van 800m2 tonen wij een ruim assortiment in vloerafwerking, raambekleding en buitenzonwering. Voldoende om u met veel plezier en toewijding te kunnen ontvangen en adviseren voor de inrichting van uw project en of woning. Het juiste adres als het gaat om vakmanschap, service en kwaliteit.
Kennis, kwaliteit, service en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Uw opdracht wordt uitgevoerd door mensen met liefde voor hun vak. Aangesloten bij vakorganisaties en door samenwerking zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken.

Onze interieurstylisten volgen de laatste trends op woon- en werkgebied en bezitten kennis en inzicht in het verkrijgen van de gewenste sfeer in uw interieur.

Den Ouden Wonen Mijdrecht

Genieweg 10
3641 RH Mijdrecht
Telefoon: 0297 - 525049
Woonwinkel

Aankomende Inspiration Tour interieur adviesdagen