INTERIEUR WORKSHOP

Workshop met focus op de nieuwste trends van topmerken

 

De interieurworkshop van de Inspiration Tour is een uitgebreide workshop waarbij de focus ligt op de nieuwste trends van topmerken die binnen de Inspiration Tour vertegenwoordigd zijn. Tijdens een uitgebreide presentatie doorlopen we de nieuwste trends op het gebied van kleur, raam decoratie en vloeren. Ook komen de meest innovatieve Nederlandse ontwerpers en trendwatchers aan bod en gaan we dieper in op wat zij binnen de nieuwste trends ontwikkelen, hoe een nieuw interieur product tot stand komt en welke materialen er gebruikt worden.

Harmonisch adviesplan

 

Volg de interieurworkshop bij de Inspiration Tour op de studio te Den Haag en ga aan de slag met één van de ruimtes in huis en creëer onder deskundige begeleiding een harmonieus adviesplan dat helemaal bij je past. Met behulp van verschillende foto’s, plattegronden die je meeneemt wordt er een analyse gemaakt en gekeken welk interieur type je bent.

Inspiratieplan die je mee naar huis neemt

 

De dag bestaat uit een theoretisch deel over de nieuwste trends op het gebied van interieur en een praktisch deel waarin je al het geleerde direct in praktijk kan brengen. Ook schuif je aan bij een interieurarchitect die een passende schets voor je maakt. Het geheel wordt samengevat in de vorm van een inspiratieplan die je mee naar huis neemt. Onder het genot van een hapje en drankje leert de ervaring dat het een gezellige en leerzame dag wordt.

 

Tijden van 13.00 tot 17.00 uur en kosten €.150,00 per persoon.

Meld je aan via onderstaand formulier:

 
 

Verification