INTERIEURADVIES AAN HUIS

De Inspiration Tour is regelmatig te vinden bij diverse woonretailers in het land. In de desbetreffende winkel of showroom wordt dan een interieuradvies dag gehouden. Wanneer het je niet lukt om naar één van de locaties te komen biedt de Inspiration Tour de service “interieuradvies aan huis”. Op een door jou gekozen tijdstip maak je een afspraak op maat.

Je kan kiezen uit onderstaande 3 pakketten:

INTERIEURADVIES

BASIS MODULE:
Meekijkadvies op maat

 

Een topstylist of interieurarchitect van de Inspiration Tour komt bij je thuis en geeft je namens de topmerken uit de woonwereld 2 uur advies aan huis. Je leert op een creatieve manier hoe je met verschillende opstellingen een nieuw interieur kan creëren. Dankzij een aantal tips en trucs kan je de rest van het jaar zelf aan de slag. Je ontvangt een persoonlijke styleguide waarop al je wensen terug te vinden zijn.

 

De kosten voor de basismodule totaal 2 uur zijn €.295,00 incl. btw en reiskosten.

MELD JE AAN
Interieuradvies aan huis basis module
interieuradvies aan huis plus module

INTERIEURADVIES

PLUS MODULE:
Interieur, kleur en styling advies voor één ruimte

 

Is je huiskamer de belangrijkste plek in je huis? Als verzamelpunt van het gezin vraagt deze om een sfeer die bij je past. Een topstylist of interieurarchitect van de Inspiration Tour komt bij je thuis om samen met jou te kijken naar je persoonlijke smaak en bespreekt met jou je woonwensen. Op basis van dit gesprek wordt er voor een ruimte in je woning een interieuradvies bedacht en uitgewerkt. Wanneer het advies gereed is zal je worden toegestuurd per post. Je ontvangt dan o.a. een moodboard met daarop een adviesplan, ingekleurde plattegrond, verschillende stalen en kleurnummers zodat je direct aan de slag kunt. Om het advies aan te vragen, ontvangen we voorafgaand aan ons bezoek graag alle informatie en een paar foto’s per mail zodat we ons goed kunnen voorbereiden voordat we naar je toekomen.

 

De kosten voor de plusmodule totaal 5 uur zijn €. 595,00 incl.btw en reiskosten.

MELD JE AAN

INTERIEURADVIES

MAATWERK MODULE:
Interieur, kleur en stylingadvies voor meerdere ruimtes in huis

 

Wonen in een huis dat helemaal naar je smaak is ingericht volgens de laatste trends! Met dit uitgebreide advies krijgt je hele huis de volledige aandacht van een van onze interieurprofessionals. De interieurstylist of interieurarchitect komt bij je thuis om samen met jou te kijken naar je persoonlijke smaak en bespreekt met jou je woonwensen. Vervolgens gaat zij met de door jou aan gegeven woonwensen aan de slag. Wanneer het advies gereed is zal je worden uitgenodigd voor een presentatie en toelichting van het advies bij een van de unieke locaties. Je ontvangt dan o.a. moodboards met daarop een adviesplan, ingekleurde plattegronden, verschillende stalen en kleurnummers zodat je direct aan de slag kunt. Om het advies aan te vragen, ontvangen we voorafgaand aan ons bezoek graag alle informatie en een paar foto’s per mail zodat we ons goed kunnen voorbereiden voordat we naar je toekomen.

 

De kosten voor dit advies bestaan uit de plusmodule totaal 5 uur €.595,00 incl.btw en reiskosten + extra uren op basis van vraag €.79,00 per uur excl. btw en reiskosten. Wij brengen uiteraard de extra uren van te voren in kaart.

MELD JE AAN
interieuradvies maatwerk module