Author:

Kooijman Gladzo

Waarom langskomen bij Kooijman Gladzo

Bij meubelzaak Kooijman Gladzo ontvangen wij u als een gast op ons feestje. De deuren van onze showroom staan tijdens openingstijden wagenwijd voor u open. We schenken graag een kopje koffie of thee voor u in.

Uw wensen staan altijd voorop Op een feestje is het belangrijk om aandacht te hebben voor iedereen die langskomt. Dat principe hanteren wij ook in onze winkel. Wij nemen de tijd voor iedereen die bij ons binnenloopt. Zowel particulieren als bedrijven zijn van harte welkom bij interieurwinkel Kooijman Gladzo. Het maakt niet uit of u alleen voor wat informatie komt of dat u direct tot aankoop overgaat. We luisteren geduldig en oprecht naar uw wensen en geven u de informatie die u wenst.
Een collectie om U tegen te zeggen De opvallende collectie van Kooijman Gladzo is als een traktatie voor u. We hebben in onze interieurwinkel spraakmakende meubelen en verlichting waar uw ogen van gaan stralen. Op onze vloeren wilt u direct een dansje wagen en de raamdecoratie is een ware versiering voor uw woning. De service die u rondom ons assortiment ontvangt, is de kers op de taart. We bieden u onder andere garanties, een eigen gordijnatelier en een meet- en montageservice.

Touwslagersweg 14
3449 HX Woerden
Telefoon: 0348 - 435000
Woonwinkel

Aankomende Inspiration Tour interieur adviesdagen