Ontdek de nieuwste keukenapparatuur in het Miele Experience Center

Laat u inspireren
Langs de A2 bij Vianen staat het Miele Experience Center, waar met meer dan 3.000 m2 keukenapparatuur het assortiment ruim vertegenwoordigd is in een stijlvolle omgeving. Kom binnen, kijk zelf rustig rond en laat u verwennen met een vers kopje koffie uit een Miele-koffieautomaat en een zelfgebakken lekkernij. Met vragen kunt u altijd terecht bij een Miele-adviseur, die uw persoonlijke wensen koppelt aan de juiste apparatuur. U kunt hiervoor ook een afspraak maken, als u dat liever wilt. 

Kookdemonstraties
Bent u bezig met de aanschaf van een nieuwe keuken? Meld u dan aan voor een gratis kookdemonstratie, waarbij u niet alleen uitleg krijgt, maar ook verschillende gerechten uit bijvoorbeeld de stoomoven kunt proeven. U kunt dan zelf ervaren of het apparaat aansluit bij uw wensen. 

Kookworkshops
In ons Culinary Institute mag u zelf aan de slag met de Mieleapparatuur. Leer uw apparaat optimaal te gebruiken in een apparatenworkshop of kom genieten van een culinaire workshop, waarvoor u geen Miele-apparaat in uw eigen keuken hoeft te hebben. De thema’s wisselen steeds en worden ook geregeld gegeven door bekende topchefs. Kijk op www.miele.nl/kookworkshops voor het actuele programma.