ORBIT

Al meer dan 20 jaar ontwikkelt en produceert ORBIT architecturale verlichtingsarmaturen voor winkel-, kantoor- en residentiële ruimtes.

ORBIT is gevestigd in Puurs België, nabij Antwerpen en streeft onafgebroken naar nieuwe tijdloze verlichtingsarmaturen van hoge kwaliteit die bij vele van u in de smaak zullen vallen.

Onze creativiteit is het resultaat van experimenteren met de allernieuwste technologieën op het gebied van LED technologie, dimbaarheid en gedurfde designs.

 

Neem snel een inspirerend kijkje op onze website of blijf op de hoogte via onze social media en begeef u in de wereld  van  onze passie: VAKMANSCHAP voor verlichting!

 

www.orbit-lighting.com

Het concept van Inspiration Tour valt meteen op! Samen met de partners van Inspiration Tour hebben we maar één doel voor ogen: uw woning of bedrijf tot een prachtig resultaat uitwerken. 
ORBIT is er om jouw te inspireren! Wij doen dit door middel van gedurfde designs, mooie technologie zoals dim to warm LED ( de LED wordt gedimd zoals u dat kent van een halogeenlichtbron ) en onze verlichting met akoestischeeigenschappen. Wij delen graag met u onze kennis over de nieuwste trends en technologieën die beschikbaar zijn op verlichtingsgebied. Inspiration Tour zal ons hierbij helpen! Professionele topstylisten zullen u begeleiden om de nieuwste verlichtingstoepassingen in uw omgeving te integreren.
Always look on the LIGHT side of life!

 

Rob Tummers

Sales Nederland

ORBIT Lighting