INSPIRATION TOUR

De Inspiration Tour is er voor iedereen! De interieuradvies dagen zijn regelmatig op locatie te vinden binnen verschillende speciaalzaken en showrooms op het gebied van wonen, keukens, haarden, deuren, bedden, badkamer, verlichting en meubelen. Binnen deze locaties ontvang je een ontwerpplan op maat.

MELD JE AAN
ca2

INSPIRATION

Inspireren dat is wat we doen bij de Inspiration Tour, met behulp van styleguides, woonstijlen en video’s laten we zien hoe je een interieur krijgt welke bij je past.

Styleguides impressie

De styleguides van de Inspiration Tour helpen je op weg bij het maken van de juiste keuze. Je ontvangt zoveel inspiratie dat je weer verder kunt gaan.

WOONSTIJLEN

Tijdens de interieur adviesdagen wordt je door middel van diverse woonstijlen op weg geholpen. De woonstijlen geven je inspiratie over kleur en materiaalgebruik zodat deze goed bij elkaar passen.

INTERIEURADVIES VIDEO’S

De interieuradvies video’s laten je binnen verschillende stappen zien hoe we tot een interieurplan komen. Tijdens de interieuradvies dagen op locatie zal je dit live ondervinden en raak je geïnspireerd.

TEAM

Ons team van interieurarchitecten, ontwerpers en topstylisten

INSPIRATION TOUR SERVICE AAN HUIS

Wanneer het je niet lukt om naar één van de locaties te komen biedt de Inspiration Tour de nieuwe service “interieuradvies aan huis”

VOOR DE WOONRETAILER

Ben je direct of indirect betrokken binnen de woonbranche, heb je een passie voor interieur of is een innovatief concept echt nodig? Verras dan je relaties met de wooninspiratie van topstylisten en interieurarchitecten. Met de Inspiration Tour bij je op locatie ervaren je relaties een unieke service waarmee je je in de kijker speelt.