Author:

Post Woon- en Projectadvies

POST Woonadvies & Realisatie is dè specialist op het gebied van vloeren, raamdecoratie, gordijnen, shutters en zonwering zowel voor thuis als voor je werkplek.

Je huis wordt pas echt een thuis, als het helemaal bij je past. Het moet comfortabel voelen en meegroeien met jouw persoonlijke situatie. Vertel ons je wensen en met ervaring, passie en deskundigheid helpen wij je bij het kiezen van de juiste producten en sfeer. Daarbij benoemen we wat je van het product mag verwachten en wat het ongeveer gaat kosten in de gewenste uitvoering. Natuurlijk behoort ook een advies bij je thuis of op locatie tot de mogelijkheden.
In onze moderne showroom aan het Frisiaplein in IJlst, aan de rand van Sneek en vlakbij Bolsward, kun je zelf alle producten zelf uitproberen, voelen en bedienen. Omdat wij je graag inspireren blijven wij onze showroom constant vernieuwen en bieden een sterk, uitgebreid assortiment met innovatieve productpresentaties. Het visualiseren van een type vloer, raamproduct, gordijn of kleur in de betreffende ruimte blijkt erg lastig maar een groot touchscreen met roomplanner in onze showroom biedt uitkomst! Waar mogelijk kun je al ons stalenmateriaal vrijblijvend mee naar huis nemen om in je eigen interieur te kunnen bekijken. Een stoere pvc vloer of een handgemaakte beton design vloer, een zacht karpet en behang, houten blinds of toch gordijnen? Het inmeten, monteren en plaatsen van alle producten gebeurt door onze eigen goed opgeleide vakmensen die allemaal specialist zijn in maatwerk. Kortom, bij Post Woonadvies & Realisatie vind je de perfecte combinatie van creatie & ambacht!

Post Woon- en Projectadvies

Frisiaplein 2
8651 ES IJlst
Telefoon: 0515 - 532372
Woonwinkel

Aankomende Inspiration Tour interieur adviesdagen