Skygate

Skygate – betaalbare stalen binnendeuren

 

Echte stalen binnendeuren verheugen zich in een toenemende populariteit. Het strakke, industriële karakter spreekt veel mensen aan, en geeft het interieur een boost van luxe, licht en ruimte.

 

Vanwege het forse prijskaartje zijn deze exclusieve eye-catchers echter niet voor iedereen weggelegd.

 

Het Nederlandse Skygate brengt daar verandering in en maakt handgemaakte stalen binnendeuren bereikbaar voor een breed publiek. Door het unieke concept besparen klanten al snel de helft op de prijs, zonder in te leveren op kwaliteit.

 

Skygate doet dit volgens het principe “vaste maten, lage prijzen”. Het biedt een overzichtelijk assortiment handgemaakte deuren en panelen aan met drie soorten in drie maten. Productie is hierdoor zeer efficiënt met een hoge, constante kwaliteit.

 

De gedachte hierachter is dat het vrijwel altijd voordeliger is je huis op maat te maken, dan je deur. Omdat de (deur)opening immers – ook bij leveranciers die maatwerk leveren – toch moet worden aangepast en voorbereid.

 

www.skygate.nl

Het concept van Inspiration Tour valt meteen op! Samen met de partners van Inspiration Tour hebben we maar één doel voor ogen: uw woning of bedrijf tot een prachtig resultaat uitwerken. 
ORBIT is er om jouw te inspireren! Wij doen dit door middel van gedurfde designs, mooie technologie zoals dim to warm LED ( de LED wordt gedimd zoals u dat kent van een halogeenlichtbron ) en onze verlichting met akoestischeeigenschappen. Wij delen graag met u onze kennis over de nieuwste trends en technologieën die beschikbaar zijn op verlichtingsgebied. Inspiration Tour zal ons hierbij helpen! Professionele topstylisten zullen u begeleiden om de nieuwste verlichtingstoepassingen in uw omgeving te integreren.
Always look on the LIGHT side of life!

 

Anne- Marleen Hamming

Skygate