Skygate

Skygate – betaalbare stalen binnendeuren

 

Echte stalen binnendeuren verheugen zich in een toenemende populariteit. Het strakke, industriële karakter spreekt veel mensen aan, en geeft het interieur een boost van luxe, licht en ruimte.

 

Vanwege het forse prijskaartje zijn deze exclusieve eye-catchers echter niet voor iedereen weggelegd.

 

Het Nederlandse Skygate brengt daar verandering in en maakt handgemaakte stalen binnendeuren bereikbaar voor een breed publiek. Door het unieke concept besparen klanten al snel de helft op de prijs, zonder in te leveren op kwaliteit.

 

Skygate doet dit volgens het principe “vaste maten, lage prijzen”. Het biedt een overzichtelijk assortiment handgemaakte deuren en panelen aan met drie soorten in drie maten. Productie is hierdoor zeer efficiënt met een hoge, constante kwaliteit.

 

De gedachte hierachter is dat het vrijwel altijd voordeliger is je huis op maat te maken, dan je deur. Omdat de (deur)opening immers – ook bij leveranciers die maatwerk leveren – toch moet worden aangepast en voorbereid.

 

www.skygate.nl

Luxe, licht en ruimte – hierdoor voel je je meteen prettig in een interieur. Stalen binnendeuren zorgen voor ruimtelijke werking en geven elk interieur een stijlvolle en exclusieve uitstraling. Skygate maakt echte stalen binnendeuren en -panelen betaalbaar. Er is meer mogelijk dan je denkt en daarom is het belangrijk om je goed te laten adviseren. De topstylisten en interieurarchitecten van Inspiration Tour laten zien hoe je deze eyecatchers toepast in kantoren en woningen. Een wereld van verschil.
 

Anne- Marleen Hamming

SKYGATE