TERRAS SION

Deze prachtige royale twee- onder- één- kapwoningen worden gerealiseerd aan de rand van RijswijkBuiten.
Op fietsafstand van de binnenstad van Delft en Rijswijk geniet u van de voordelen van het wonen in de stad. Terwijl de zonnige achtertuin, gelegen aan het water u de ruimte en rust geeft waar u zo naar verlangt.
Uw eigen sloepje in de achtertuin is geen droom meer, u kunt deze gewoon aanmeren aan de vlonder in uw achtertuin met vaarverbinding naar Delft, Leiden en Rotterdam.

 

Parkeren voor 2 auto’s is mogelijk op eigen terrein en alle woningen beschikken over een royale berging/garage.

 

* Duurzaam en gasloos wonen
De woningen in Het Terras van Sion worden standaard uitgevoerd met een Energieprestatiecoëfficiënt (EPC) van 0,0. De woningen zijn standaard voorzien van triple-glas, douche-WTW en een warmtepomp met vloerverwarming en koeling op alle verdiepingen. Optioneel zijn sommige woningentypen zelfs als Nul-Op-de-Meter (NOM) uit te voeren. Helemaal klaar voor de toekomst!

 

www.hetterrasvansion.nl

NIEUWBOUW

 

EEN SPANNENDE EN FANTASTISCHE TIJD, MITS JE DE JUISTE KEUZES MAAKT.

 

Wij begrijpen als geen ander dat het kopen van een nieuwbouw woning een hele spannende tijd voor je is. Er komen veel vragen op je af en er moeten veel keuzes worden gemaakt zoals de juiste indeling, waar komen de lichtpunten, wel of geen uitbouw, welke keuken past het best en het juiste kleurenplan voor de schilder. Ook is het belangrijk om je van te voren te verdiepen in welke sfeer het huis moet gaan uitstralen, je legt dan ook je woondroom in onze handen. We beseffen dat dat een hele stap is, maar we doen er dan ook alles aan om het vinden van de juiste keuzes binnen het  nieuwbouwproject zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Onze ruime ervaring en expertise zetten wij dan ook voor de volle 100% in. Laat ons je helpen met het maken van de juiste keuzes en boek het interieuradvies op maat.

Interieuradvies boeken

Meld je aan voor interieuradvies aan huis