TES CONCEPT

Conceptstudio met landelijk opererend team van interieurarchitecten, topstylisten en ontwerpers

 

TES Concept is een creatieve studio dat verschillende innovatieve designconcepten ontwikkelt en zich laat karakteriseren als dynamisch, creatief en vindingrijk.
Zij biedt services waarmee bedrijven duidelijk onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrentie kunnen creëren en die bovendien belangrijke toegevoegde waarde leveren aan hun belangrijkste bezit, het merk.

 

De creatieve concepten van TES Concept variëren van adviestrajecten tot projecten waarbij ontwerp en uitvoering volledig door TES Concept worden verzorgd. TES Concept levert oplossingen op maat voor alle conceptvraagstukken. Het landelijk opererende team van professionals zorgt ervoor dat concepten moeiteloos overal in Nederland kunnen worden ondersteund. Of het nu de gehele ontwikkeling is of alleen de uitvoering die door TES Concept moet worden uitgevoerd: alles is mogelijk en bespreekbaar!

 

 

www.tesconcept.nl »

Tessa Valk

 

Vanuit mijn conceptstudio merkten wij dat er behoefte is aan een serviceconcept binnen wonen, waarbij de focus ligt op kwaliteit, en waarbij woonmerken er vanuit kunnen gaan dat hun producten op een professionele manier worden geadviseerd.

De interieurarchitecten, ontwerpers en topstylisten van de Inspiration Tour hebben een gedegen opleiding gevolgd en krijgen regelmatig trainingen bij de A- merken zelf.

Dit heeft erin geresulteerd dat er inmiddels ruim 2500 interieur adviesdagen zijn georganiseerd op verschillende locaties door heel Nederland en dat ruim 20.000 consumenten zijn geadviseerd bij het maken van de juiste keuzes.

 

Kortom, een innovatief concept waar sterke merken met elkaar samenwerken, dat is Inspiration Tour.

 

 

Tessa Valk
TES Concept