VADAIN

Vadain | else
Imagine something else

 

Ben je op zoek naar iets bijzonders? Iets anders? Laat je dan adviseren door de stylisten van Inspiration Tour over de gordijnstoffen van Vadain | else. Deze collectie kenmerkt zich in de uitgesproken dessins, de grote variatie in verschillende kleuren en zijn ontworpen vanuit een compromisloze visie op stijl en met aandacht voor detail.

Gordijnen zorgen voor meer privacy en verhinderen dat er teveel licht naar binnen schijnt. Daarnaast verbeteren gordijnen de akoestiek in huis en isoleren ze de ruimte. Maar het belangrijkst is dat (vouw)gordijnen karakter geven aan je interieur. Met de gordijnstoffen Vadain | else haal je een eyecatcher in huis, ben je verzekerd van hoogstaande kwaliteit en perfect maatwerk.

De stylisten van Inspiration Tour laten graag zien welke stoffen, kleuren en dessins jouw interieur onderstrepen en versterken. Maak een afspraak voor advies op maat.

 

Nynke Links

 

“Onze inkopers reizen de hele wereld af om nieuwe interieurtrends te beleven en de mooiste stoffen te vinden en in te kopen. Op deze manier stellen we elk jaar onze collectie samen en krijgt onze klant altijd het nieuwste en mooiste aanbod. Gordijnen koop je niet elke dag en daarom is advies bij aankoop heel belangrijk. De stylisten van Inspiration Tour matchen onze gordijnen perfect met de interieurs van consumenten!”

 

Nynke Links,
Marketing Vadain