WOONRETAILER

De Inspiration Tour is er voor iedereen. Ben je direct of indirect betrokken bij de woonbranche, heb je een passie voor interieur of is een innovatief concept echt nodig? Verras dan je relaties met de wooninspiratie van topstylisten en interieurarchitecten. Met de Inspiration Tour bij je op locatie ervaren je relaties een unieke service waarmee je je in de kijker speelt.

Interieuradvies-op-locatie2

Interieuradvies op locatie

Stimuleer de verkoop met unieke Inspiration Tour interieuradvies dagen op locatie en laat de wensen van je klanten tot leven komen.

LEES VERDER

Visual merchandise

Goede retailstyling kan je de omzet verhogen. Iedereen is gevoelig voor sfeer en het is heel belangrijk dat de collectie op een commerciële, maar ook creatieve en inspirerende manier wordt gepresenteerd.

LEES VERDER
Visual-merchandisie04-456x413
Interieur-workshop01

Interieur workshop

Trends vertalen naar je persoonlijke woonstijl Een trendpresentatie in groepsvorm maar met persoonlijke aandacht met als resultaat een persoonlijk sfeerpaspoort

LEES VERDER

Interieur tekencursus

Maak 3D schetsen die verkopen Leer hoe je fraaie en verkoop stimulerende 3D interieurimpressies kan maken

LEES VERDER
tekencursus2
interieurwensen

Interieur wensen

Wensen op aanvraag Wij horen het graag wanneer er specifieke wensen of behoeften zijn, alles is mogelijk en bespreekbaar binnen de Inspiration Tour

AANMELDEN