WOONRETAILER

De Inspiration Tour is er voor iedereen met de juiste kijk op wonen. Ben je direct of indirect betrokken binnen de woonbranche, heb je een passie voor interieur of is een innovatief concept echt nodig? Verras dan je relaties met de wooninspiratie van topstylisten en interieurarchitecten. Met de Inspiration Tour bij je op locatie ervaren je relaties een unieke service waarmee je je in de kijker speelt.

Interieuradvies-op-locatie2

Interieuradvies op locatie

Stimuleer de verkoop met unieke Inspiration Tour interieuradvies dagen op locatie en laat de wensen van je klanten tot leven komen.

LEES VERDER

Visual merchandise

Goede retailstyling kan je de omzet verhogen. Iedereen is gevoelig voor sfeer en het is heel belangrijk dat de collectie op een commerciële, maar ook creatieve en inspirerende manier wordt gepresenteerd.

LEES VERDER
Visual-merchandisie04-456x413
Interieur-workshop01

Interieur workshop

We vertalen trends naar je persoonlijke woonstijl, tijdens een trendpresentatie in groepsvorm ontwerp je een persoonlijk woonpaspoort.

LEES VERDER

Interieur tekencursus

In deze intensieve Inspiration Tour tekencursus zal je deelnemen aan een uitdagende, creatieve ervaring die enerzijds een flinke inspanning en discipline van je vergt en anderzijds grote voldoening oplevert. Je leert immers tekenen net als wij tijdens de Inspiration Tour dagen.

LEES VERDER
tekencursus2
interieurwensen

Interieur wensen

We horen het graag wanneer er specifieke wensen of behoeften zijn, alles is mogelijk en bespreekbaar binnen de Inspiration Tour

AANMELDEN